Simons resor nya bussen 

 
  Våra resor
 

3-4/2
30-31/3

 

Björn Skifs

14-15/10

 

Ullared 2-dagars

2/11

 

Ullared

3-5/11

 

Kielkryssning
Shopping

6-7/1

 

Änglagård

 
 

Frågor & Bokningar

Simon’s Resor,
Tel: 0533-231 45,
Mobil: 070-799 80 03,
simon@simonsresor.se


 

Jesus Christ Superstar 

Löfbergs Arena fredag 3 juni 2022 - fullbokad!

Vi har två biljettkategorier.

Främre parkett rad 14 – 1045 kr/person inkl. bussresan.

Nedre läktare sektion F1 – 895 kr/person inkl. bussresan.

Bussen startar i Åmål och går via Säfle, Grums...

Äntligen är det dags för fenomenen Peter Jöback och Ola Salo att stå på samma scen. Tillsammans kommer de att spela huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar.

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo iklär sig denna gång rollen som Judas. Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser.

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.

 
 
 
  Aktuella resor
 

Ullared Dagsresa


Ullared
2-dagarsresa


Hockeyresor

 
         
Producerad av Askås I&R