Simons resor nya bussen 

 
  Våra resor
 

19-20/11

Mamma Mia! The Party

3-4/12

 

Ullared 2-dagars

29/10


GES

1/11

 

Ullared

4-5/11

 

Kielkryssning

v.9 -23

 

Dolomiterna

v.13 -23

 

Val di Sole

 
 

Frågor & Bokningar

Simon’s Resor,
Tel: 0533-231 45,
Mobil: 070-799 80 03,
simon@simonsresor.se


 

3-4 juli 2022 - fullbokad!
och
13-14 augusti 2022


Alla tiders Åsa-Nisse

Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.

När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Kent Vickell) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapnen.

Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar dom 70 år framåt i tiden.

I Knohult 2020 är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård. Åsa-Nisse och Eulalia dras in i en galen härva av mutor, missförstånd och skumma affärer. Det blir inte lättare när man adderar den älskvärda men hunsade äldre damen Sonja (Siw Carlsson), en bakverksälskande polis, en stelbent kommunrepresentant och nymodigheter som mobiltelefoner till kaoset.

Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer de hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950?

I rollerna: Jojje Jönsson, Annika Andersson, Siw Carlsson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck, Kent Vickell, Jessica Heribertsson och Klas Wiljergård.

Regi: Pär Nymark
Manus: Annika Andersson & Pär Nymark


Pris: 2375 kr/person.

+ 500 kr för enkelrum.

I resan ingår:

Bussresan.

Inträde till Vallarnas Friluftsteater på rad 13-14.

3-rätters middag på Vägkrog Björkäng.

Boende på Gekås Hotell i Ullared med frukostbuffé.

Shopping på Gekås i Ullared.

 

Vi åker på morgonen från Värmland söderut och stannar på lämpliga ställen för fika och mat. Vi ser föreställningen som är 15:30 och efteråt äter vi middag tillsammans. Sedan till hotellet för incheckning och på hemresedagen efter lunch åker vi hem från Gekås i Ullared.

 
 
 
  Aktuella resor
 

Löfbergs Arena


Ullared Dagsresa


Ullared
2-dagarsresa


Hockeyresor

 
         
Producerad av Askås I&R