Simons resor nya bussen 

 
  Våra resor
 

10-11/4

 

Ullared 2-dagars

13/4

 

Ullared

v13 -23

 

Val di Sole

6-8/5
12-14/5

 

Kielkryssning
Shopping

30/9
18/11

 

Änglagård

 
 

Frågor & Bokningar

Simon’s Resor,
Tel: 0533-231 45,
Mobil: 070-799 80 03,
simon@simonsresor.se


 

Mamma Mia! the Party på Rondo i Göteborg 2023

Mamma Mia

Följande datum gäller och priset är 3075 kr/person.

I priset Ingår:

Bussresa, inträde och trerätters medelhavsinspirerad meny på Rondo och boende i superior dubbelrum på centrala Elite Park Avenue Plaza Hotel med frukostbuffé samt transfer Rondo t/r.

Fantastiskt - alla resenärer har varit nöjda med höstens resor! Succén fortsätter under kommande höst och vinter i Göteborg.

Välkomna med era bokningar på våra kommande resor!


18-19 mars 2023


BJÖRN ULVAEUS BJUDER IN TILL PARTY I GÖTEBORG

 
MAMMA MIA! THE PARTY FLYTTAR FRÅN STOCKHOLM TILL RONDO I GÖTEBORG.

 
Efter att ha genomfört över 800 partykvällar med drygt 350 000 besökare i Stockholm flyttar nu Mamma Mia! The Party till Rondo och Göteborg. Björn Ulvaeus presenterade idag tillsammans med Lisebergs vd Andreas Andersen hur showkrogen Rondo kommer förvandlas till en fantastisk spelplats för Mamma Mia! the Party med premiär 28 augusti nästa år. Biljetterna släpps nu på tisdag 29 oktober.
Det blir en helkväll med Nikos och hans familj. Det blir god mat och dryck i Mamma Mia!-miljö, sång, dans och en efterfest, allt till ABBAs musik. Rondo kommer efter årsskiftet att byggas om till Nikos grekiska taverna och premiärdatum är satt till den 28 augusti.
Genom ett unikt samarbete mellan Liseberg och Mamma Mia! The Party har det möjliggjorts att sätta upp det nu hetaste nöjeskonceptet i världen i Göteborg. Efter succén i Stockholm rullar nu partyt vidare ut i de största nöjesmetropolerna. Nyligen hade partyt premiär i London där det blev en enorm media och publiksuccé. Härnäst väntar Las Vegas, New York och Hamburg.
– Göteborgsproduktionen av Mamma Mia! The Party blir alltså vår tredje. Den kommer att ha premiär alldeles innan Las Vegas. Jag är glad att vi fick ihop logistiken för nästan allt jag har varit inblandad i har fått ett så fint mottagande här i Göteborg. Utom en sejour på Trädgårns nattklubb 1971, men det är glömt och förlåtet, säger Björn Ulvaeus.
Till våren påbörjas en nyrenovering av Rondo, där interiören omvandlas till en grekisk taverna för att skapa den rätta miljön för höstens partykvällar. Därför kommer det inte att visas någon show på Rondo till våren.
– Detta är den största satsningen vi någonsin gjort på Rondo, som även fyller 80 år nästa år. Det blir ett helt nytt nöjeskoncept för Göteborg och hela södra Sverige, så vi är väldigt stolta att få välkomna Mamma Mia! The Party till Rondo i höst, säger Andreas Andersen, vd på Liseberg.
 
 
 
  Aktuella resor
 

Ullared Dagsresa


Ullared
2-dagarsresa


Hockeyresor

 
         
Producerad av Askås I&R